download MP3 music at Audiobits

The Psalm Project - Psalms Unplugged

The Psalm Project - Psalms Unplugged

Psalms Unplugged
The Psalm Project

Publisher: Stichting de Bergrede | TPP003 | Release date: 22-01-2011

genres: praise/worship
€ 9.94
(album discount included)

Op Psalms Unplugged komen een aantal bijzondere gaven van The Psalm Project samen. Allereerst zijn de teksten heldere en eigentijdse vertalingen van de originele bijbelse Psalmen. Daarnaast zijn ook de melodieën frisse en moderne bewerkingen van de muziek van het Geneefs Psalter van 1562 (onder leiding van Johannes Calvijn). Tot slot bestaat The Psalm Project uit zeer getalenteerde muzikanten onder leiding van Eelco Vos die de visie had om deze historische schatten een 21e eeuws jasje te geven.

Toen we kennis maakten met The Psalm Project waren we op the Calvin Institute of Christian Worship geïntrigeerd door hun visie en de kwaliteit van hun bediening. Hierom hebben we hen zeer bemoedigd om dit album op te nemen met engelse teksten. Daarnaast hebben we hen uitgenodigd om deel te nemen aan het Calvin Symposium on Worship in 2011 en hen zo kennis te laten maken met het Noord-Amerikaanse publiek.
We zijn bijzonder blij met hun vernieuwende benadering van de Psalmen, een boek dat een belangrijke plaats inneemt in de kerk van alle tijden en alle plaatsen.

Emily R. Brink, Senior Research Fellow
Calvin Institute of Christian WorshipTools

NL EN