download MP3 muziek bij AudioBits

Leen Koster - Dichterbij dan ooit

Leen Koster - Dichterbij dan ooit

Dichterbij dan ooit
Leen Koster

Geplaatst door: Ecovata | EGP321 | Release datum: 09-04-2017

Genres: pop
€ 10.00
(incl. album korting)

Met zijn debuut Diep van Binnen zorgde Leen Koster vorig jaar voor een verrassing. Vanuit het niets was daar opeens een zanger met het geluid van een Borsato en een inhoud uit het leven gegrepen. Het smaakte naar meer en aan inspiratie was er geen gebrek. Nu presenteert Leen Koster zijn nieuwe album Dichterbij dan ooit.

Voor Dichterbij dan ooit heeft Leen Koster inspiratie geput uit verhalen om hem heen en uit zijn eigen leven. Samen met producer Ralph van Manen en schrijver Wim Rebergen ontstonden gedreven uptempo liedjes, imposante ballads en gevoelige luisterliedjes over thema’s die lang niet altijd bezongen worden. Zoals over een kind met het Syndroom van Down, over vriendschap en zelfs over dementie. Daarnaast zingt Leen over zijn eigen geloofsbeleving, doorleefd, echt en indringend.

HOOP EN HOUVAST
Met Dichterbij Dan Ooit zet Leen Koster een volgende stap in zijn nog jonge muzikale loopbaan. ‘Met deze nieuwe muziek wil ik meer de nadruk leggen op de hoop die er is in het geloof, op de houvast die mensen hebben bij de soms moeilijke onderwerpen’, aldus Leen. ‘Vaak wordt alleen gezongen over oplossingen en antwoorden, maar ik wil naast die hoop ook zingen over wat men doormaakt in dit leven en hoe men dit ervaart.’Tools

NL EN