download MP3 muziek bij AudioBits

David Åhlén - All the way my saviour leads me

David Åhlén - All the way my saviour leads me

All the way my saviour leads me
David Åhlén

Geplaatst door: VOLKOREN | VOLKOREN63 | Release datum: 08-12-2014

Genres: folk, praise/worship, kerst
€ 4.99
(incl. album korting)

Het is 2014 en als zoon van een 'Jesus people '- echtpaar, zingt David Åhlén zijn liederen en gezangen. Zijn unieke stem is puur en helder als het kleinste licht in de duisternis; maar krachtig tegelijk en ontroert luisteraars in Zweden nu al vele jaren.
Voor zijn vaders 70ste verjaardag geregistreerd hij zijn vaders favoriete gezangen als een persoonlijk cadeau. Tot en met de dag van vandaag, resoneren deze traditionele hymnen (geschreven door lang vergeten dichters uit het jaar 1763 tot 1923) waar hij mee is opgegroeid, nog steeds in het leven van David.

Davids vader was predikant en reisde met zijn gezin van stad naar stad om het evangelie te verspreiden. Nu jaren later hebben deze prachtig opgenomen hymnen hun weg gevonden op deze EP genaamd, 'All the way my saviour leads me'.

De songs van David zijn korte verhalen over geloof, verlangen, het leven en ook de dood. Het is niet de je doorsnee gewijde muziek, maar de liederen hebben hun eigen betekenis, hun eigen geluid en zijn zeer minimaal.Tools

NL EN