download MP3 muziek bij AudioBits

Khadija & Markus - There´s no one else like You

10%
Khadija & Markus - There´s no one else like You

There´s no one else like You
Khadija & Markus

Geplaatst door: Glory Music Studio Venlo | Release datum: 01-01-2014

Genres: praise/worship
€ 2.99

Drie prachtige aanbiddings/lofprijsliederen die uit het hart voor de Heer werden geschreven en gecomponeerd door Markus en Khadija Spittka.

´There´s no one else like You´ beschrijft wat wij ook doen of doormaken, God is de Alpha en de Omega, het begin en het einde. Daarom staat ons leven in Zijn Perspectief en is het veilig in Zijn Hand. Het lied is tevens ook in koorversie verkrijgbaar en werd ook vertaald naar een Nederlandstalige versie ´Echt niemand is als U´. Beide koorversies zijn verkrijgbaar via European Choral Club (Catalogus 44)

´You´re worthy of all praise´ is een lofprijslied wat de grootheid van God omschrijft. Hij heeft alles geschapen. Zijn grootheid kunnen wij nog dagelijks in ons leven zien in alles om ons heen.

Het derde lied van dit mini album is het Nederlandstalige lofprijslied ´U bent zoveel meer´waaruit de Engelse versie ´You´re worthy of all praise´werd vertaald. U bent meer dan wij ons ooit kunnen beseffen. God is en blijft dezelfde in alle omstandigheden, Schepper van hemel en aarde.Tools

NL EN