download MP3 muziek bij AudioBits

Jonas David - Keep the times

Jonas David - Keep the times

Keep the times
Jonas David

Geplaatst door: VOLKOREN | VOLKOREN35 | Release datum: 01-06-2011

Genres: pop, folk, other
€ 9.93
(incl. album korting)

Het materiaal voor Keep the times vorm kreeg tijdens een intense periode van twee weken waarin Jonas David intense en filmische dromen ervoer. Bij het wakker worden was een deel van het verhaal verdwenen, maar de melodieën en soundscapes bleven glashelder hangen, klaar om op te nemen.
Deze manier van iets creëren was niet nieuw voor Jonas. Zo nu en dan wordt zijn kleine zwarte laptop binnen enkele minuten overspoeld met complete songs. Het lijkt erop dat Jonas' onderbewuste alles voorkauwd tot hapklare brokken. En zodra ze zijn uitgewerkt komen zenaar buiten.

Deze Duitse kunstenaar heeft een uitzonderlijke, veelzijdige, stem. Overstappen van een heldere stem als Glen Hansard en Damien Rice naar mellow en soms de scherpe falsetto van Justin Vernon's is voor hem geen probleem. Altijd prachtig, zacht harmonisch en heel eerlijk en gevoelig.

Keep the times klinkt naar de manier waarop het tot stand kwam. Het is een intens gepassioneerde luisterervaring, die meer weg heeft van een soundtrack dan een pop album. Tijdloze liedjes die aanspoelen op de kust van je geest. Op het podium Jonas David herbeleeft zijn filmische dromen en verplaatst hij zichzelf opnieuw in de gevoelens die hij had toen hij schreef. Mocht u komen luisteren, wees gewaarschuwd - je gaat mee op reis.Tools

NL EN