download MP3 muziek bij AudioBits

Sela

Sela

Sela

www.selamusic.nlGenres: pop, praise/worship, other, kerst,
  • Biografie door Ecovata

De zevenkoppige band Sela is in 2005 ontstaan uit een project van de HGJB. Het begon met een cdproject dat onderdeel uitmaakte van de missie om binnen de PKN lofprijzing en aanbidding van God te stimuleren. In totaal bezochten ongeveer 2300 mensen de concerttour en van de uitgebrachte cd U werden ruim 3500 exemplaren verkocht.

Door de gave, enthousiaste reacties heeft Sela besloten om na het project door te gaan met het maken van nieuwe liederen en muziek in de eigen Selastijl. Dit resulteerde in het uitbrengen van het album Votum in 2007. Hiervan werden inmiddels ongeveer 6000 exemplaren verkocht.

Inmiddels heeft Sela een live-cd/dvd opgenomen in de Jacobikerk in Utrecht. Vanaf begin maart 2009 ligt deze cd/dvd in de schappen. De eerste reacties zijn heel enthousiast!

Onze muziekstijl is het beste te omschrijven als hedendaagse worship-rock met Ierse folk en klassieke invloeden. Juist die invloeden maken het Sela-geluid origineel en boeiend. Sela kenmerkt zich door diepe, inhoudelijke en Nederlandstalige teksten die vanuit Gods Woord en in verbinding met onze eeuwenoude traditie geschreven zijn. Uiteindelijk willen we dat onze muziek en teksten elkaar versterken en zo mensen helpen om hun hart naar God uit te zingen.

Sela wil God aanbidden en lofprijzen door middel van goede, verrassende en eigentijdse muziek! Wij hopen dat u en jij mee gaan doen!

Eerder hebben Johan Smelt, Maarten Pelgrim, Ruben Bekx, Joelle van der Steen, Annerieke Kraaijeveld en Mirjam Hartkamp deel uitgemaakt van Sela.


AlbumsTools

NL EN