download MP3 muziek bij AudioBits

Marcel & Lydia Zimmer

Marcel & Lydia Zimmer

Marcel & Lydia Zimmer

www.marcelenlydia.nl/Genres: pop, kids, praise/worship,
  • Biografie door Highway Media

Marcel en Lydia zijn getrouwd, wonen in Ermelo en hebben drie geweldige kinderen: Maiko ('95), Lindy ('97) en Melwin ('01).

Marcel
Ik ben op 17 december 1967 geboren in Swalmen (Limburg) en als zoon van een Oostenrijker draag ik daarom de achternaam Zimmer. Als 2-jarig ventje “drumde” ik al graag op de potten en pannen van m’n moeder en later kroop ik elke middag uit school meteen achter de gitaar of piano.
Na de middelbare school heb ik 6 jaar gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle. Al tijdens mijn studie werd duidelijk, en dat was ook mijn grootste verlangen, dat God mijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding, niet alleen door het musiceren maar ook door het schrijven van liederen als “Onze Vader”, “Heer, U bent altijd bij mij”, “Aan Uw voeten” en “Til mij op”.
Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar werkzaam als freelance musicus en hebben we onze werkzaamheden gebundeld in het bedrijfje Celmar Music. De laatste tijd verzorgen wij regelmatig in kerken en gemeenten in het land concerten en optredens voor volwassenen, jongeren en kinderen. Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten met muziek en zang.

Lydia
Als kind van zendelingen ben ik op 24 april 1969 geboren in Laos (ligt tussen Vietnam en Thailand in) als Lydia Pit. Op 4-jarige leeftijd zijn we naar Nederland gekomen om vervolgens na 2 jaar naar Zuid-Afrika te vertrekken i.v.m. het werk van mijn vader. Daar heb ik 9 geweldige jaren mogen wonen, dit land heeft een heel speciaal plekje in mijn hart gekregen...
Ik wilde eigenlijk altijd schooljuf worden met de bedoeling de zending in te gaan om kinderen van zendelingen te onderwijzen. Daarom heb ik na de middelbare school gestudeerd aan de PABO en mijn diploma gehaald als leerkracht basisonderwijs. Inmiddels leerde ik Marcel kennen en onze gezamenlijke passie – aanbidden en musiceren – werd steeds duidelijker. We waren in die periode allebei actief betrokken bij de Pinksterconferenties van Opwekking en begonnen zo af en toe samen op te treden. Na het uitkomen van onze eerste cd 'Wat een liefde' zijn we steeds vaker in het land te vinden en tot op de dag van vandaag genieten we er enorm van om samen met groot en klein te zingen voor God.

De band
We zijn heel blij dat we tijdens veel van onze concerten kunnen samenwerken met onze band: Tijmen Worrell (toetsen), Job Noordmans (drums), Robin Buenk (basgitaar) en Maarten Jansen (elektrische gitaar). Stuk voor stuk geweldige muzikanten met een hart voor muziek en voor God!


AlbumsTools

NL EN