download MP3 muziek bij AudioBits

Kees Kraayenoord - Running into love

Kees Kraayenoord - Running into love

Running into love
Kees Kraayenoord

Geplaatst door: Just in Kees Productions | KWCD3308 | Release datum: 30-05-2012

Genres: rock, praise/worship
€ 12.42
(incl. album korting)

Na het laatste Engelstalige album van Kees Kraayenoord  ‘Letting Go’ in 2008, heeft Kees zich vooral bezig gehouden met een Gezangen-CD en een Kerst-CD.

Maar binnenkort komt er weer een hele nieuwe Engelstalige CD, in Engeland opgenomen en voor het eerst samen met andere artiesten en producers. Het is een fris en vernieuwend album geworden, hoewel iedereen Kees direct zal herkennen en mensen direct geraakt zullen worden door zijn passie voor God !

Het schijfje bevat 12 nieuwe nummers,  waaronder enkele opvallende:  ‘Ruler Over All Creation’, een lied wat in het Nederlands op een CD van Matthijn Buwalda en in Opwekking staat en ook ‘Oh What A Mystery’ dat al op de ‘Waarom Kerst 2011’ CD staat, beide echter in een compleet nieuwe versie.

Kees heeft een bruisend en aansprekend album weten te maken met een paar intieme aanbiddingsnummers, een paar uptempo songs en een aantal verrassende arrangementen. De CD is gemastered in de wereldberoemde Abbey Road Studios in London.

Volgens de uitgever Kingsway zullen vele songs van deze CD wereldwijd en in veel kerken gezongen gaan worden en dat is nu precies wat Kees zo graag wil: door zijn muziek mensen in aanbidding, dichtbij God te brengen.Tools

NL EN