download MP3 muziek bij AudioBits

Oké4Kids - Vertel nog eens!

Oké4Kids - Vertel nog eens!

Vertel nog eens!
Oké4Kids

Geplaatst door: Highway Media | HW 55127 | Release datum: 01-09-2016

Genres: kids, praise/worship
€ 5.00
(incl. album korting)

Een kinder-cd boordevol leuke en leerzame liedjes van onder andere Elly & Rikkert, Marcel & Lydia Zimmer, Elise Mannah, Reinier Sonneveld, Wim Bevelander en Herman Boon!
 
Al 20 jaar lang staan de albums in de Oké4Kids serie garant voor de leukste kinderliedjes. Maar deze liedjes zijn meer dan alleen ‘leuk’. Ze maken kinderen zingenderwijs bekend met God, Bijbelse principes en het dagelijks geloof.
 
Die ingrediënten zijn weer volop aanwezig op ‘Vertel nog eens!’. Veertien nieuwe liedjes laten het regelmatig terugkerende thema van opa’s en oma’s en de nog steeds actuele oude Bijbelverhalen horen op een manier die kinderen enthousiast maakt. Met prachtige nieuwe liedjes zoals het themalied ‘Vertel nog eens’ van Wim Bevelander, het vrolijke liedje ‘De Bijbel is Up-to-date’ van Gert-Jan & Hanneke Scherff, ‘Waar is God’ van Reinier Sonneveld dat laat zien dat we God op heel veel plaatsen kunnen vinden, actuele liedjes zoals ‘Au’ van Elise Mannah over pesten en ‘Oordeel niet’ van Elly Zuiderveld, je mag wel een mening hebben maar je niet hoeft te oordelen. Allemaal liedjes die kinderen plezier brengen en hen kunnen helpen om God beter te leren kennen.Tools

NL EN