Warning: session_start(): open(/var/www/vhosts/audiobits.nl/httpsdocs/tmp/sess_t5qheq44bfcarospg7sdd1s540, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/audiobits.nl/httpsdocs/index.php on line 52
minco eggersman - The wagon fair · download MP3 muziek bij AudioBits

download MP3 muziek bij AudioBits

minco eggersman - The wagon fair

ME - The wagon fair

The wagon fair
ME

Geplaatst door: VOLKOREN | VOLKOREN10 | Release datum: 08-03-2011

Genres: rock, folk
€ 9.69
(incl. album korting)

The Wagon Fair is het eerste solo-album van ATCOED-voorman Minco Eggersman (de naam ME staat voor zijn initialen). Wederom een conceptplaat, ditmaal geïnspireerd door de BBC-documentaire ‘The Devil’s Playground’ over de Amish in Noord-Amerika. Het levert een intense americana-plaat op met dezelfde minimale aanpak die we kennen van ATCOED.

Op het overgrote deel van de plaat horen we Minco Eggersman die zichzelf begeleidt op de akoestische gitaar. Gastbijdragen zijn er voor This Beautiful Mess-leden bassist Abne Herrebout (bas), Lydia Wever (piano), Fredrik Wilde (steelgitaar) en de Zweed Thomas Denver Jonsson (harmonica). Vooral de mooie achtergrondzang van Lydia Wever valt op en geven nummers als ‘I Know This Much Is True’ en ‘See Me Through’ een prachtige, melodieuze schoonheid mee, zodat The Wagon Fair niet alleen desolaat klinkt, maar de luisteraar ook troost en geluk zal bieden. Hartverscheurend mooi.

Bron: KindaMuzikTools

NL EN