download MP3 muziek bij AudioBits

Schrijvers voor gerechtigheid - Zeeën van recht

Schrijvers voor gerechtigheid - Zeeën van recht

Zeeën van recht
Schrijvers voor gerechtigheid

Geplaatst door: Highway Media | HW55080 | Release datum: 01-06-2011

Genres: pop, rock
€ 9.95
(incl. album korting)

Veertien schrijvers, dichters en muzikanten met  uiteenlopende kerkelijke achtergronden werkten samen aan het project, waaronder Matthijn Buwalda, Elbert Smelt (Trinity), Michiel van Heusden, Marcel Zimmer, Elise Mannah, Roald Schaap, Amanda Lock en René de Vries en vele anderen. Waarvan sommigen onder meer betrokken bij Psalmen voor Nu, Soul Survivor, Opwekking, maar ook bij de Nederlandse pop- en filmmuziek.

Vijftien liederen met ijzersterke teksten over het thema van gerechtigheid. Over Gods betrokkenheid bij de armen, de onderdrukte, slaven en de eenzame man/vrouw om de hoek. De meeste liederen zijn geschikt voor samenzang.

Een zestal organisaties die betrokken zijn bij deze beweging van “Schrijvers voor gerechtigheid”. Compassion, TEAR, ZOA, World Vision, LEPRAzending en Stop the Traffik hebben hun steun veleend aan dit project gaan heel veel promotie maken voor deze cd.

Meer dan 2 jaar is er gewerkt aan dit project, er zijn duizenden uren ingestoken door een grote groep  professionele muzikanten. Teksten herschreven en  herschreven totdat ze helemaal af waren.Tools

NL EN