download MP3 muziek bij AudioBits

Discipel

Discipel

Discipel

Genres: praise/worship,
  • Biografie door Continental Sound Music

Discipel was de eerste niet-Amerikaanse Continental Singers groep. Discipel deed haar music ministry expliciet in het Nederlands. De groep werd opgezet door Stichting Continental Sound (de organisatie achter de Continentals). 25 jaar lang (van 1974-2000) deed Discipel grensverleggende projecten en baande zo de weg voor het ontstaan voor vele ander Europese Continental groepen.

Voor Discipel moest je ook auditie doen, dan deelnemen aan een trainingsperiode in een trainingscentrum en dan ging je 6 maanden lang op pad in de weekenden. Discipel heeft zo een enorme bijdrage geleverd aan de muzikale evangelisatie in Nederland en Belgie, maar ook waren er toernees naar Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, etc (Buiten Nederland werd er dan in het Engels gezongen).

Discipel was tevens voor de deelnemers een geweldig opleidingsinstituut, een school voor muzikaal discipelschap. In deze 25 jaar werden er 635 concerten gegeven met een totaal van 160.000 bezoekers, ook werd opgetreden in 600 kerkdiensten met een 180.000 bezoekers. Een totaal van 340.000 bezoekers. Grootste optreden ooit: op de EO jongerendag met 25.000 publiek.


AlbumsTools

NL EN