download MP3 muziek bij AudioBits

Marcel & Lydia Zimmer - Het grote geheim

Marcel & Lydia Zimmer - Het grote geheim

Het grote geheim
Marcel & Lydia Zimmer

Geplaatst door: Highway Media | HW 55100 | Release datum: 01-01-2013

Genres: pop, praise/worship
€ 11.98
(incl. album korting)

Na de succesvolle cd's 'Wat een liefde', 'Til mij op', 'De hemel vertelt' en 'Breekbaar' komen Marcel en Lydia nu met een zeer verrassende nieuwe cd 'Het grote geheim'. De elf liederen, waarvan tien nieuwe, zijn geïnspireerd door negen Psalmen en Jona 2, de uitvoering is volledig akoestisch en grotendeels ingetogen met vleugel, contrabas, akoestische gitaar en percussie.

De liederen variëren van het zeer intense 'Ten einde raad' tot het vrolijke 'Prijs de Heer'. Voor dit lied, gebaseerd op Psalm 150, is gekozen voor een authentieke blue-grass stijl en is de bezetting uitgebreid met fiddle, banjo en accordeon. Ook het kerkorgel krijgt een mooie plek in het lied 'Grote God die mij bevrijdt'.
De diepte, wanhoop en hoop die we vinden in de Psalmen worden prachtig weergegeven door de akoestische instrumenten, pakkende arrangementen en gevoelige uitvoeringen.

'Het grote geheim' zal op 1 en 2 februari 2013 gepresenteerd worden tijdens twee bijzondere concerten in de Immanuëlkerk in Ermelo. Daarna trekken Marcel en Lydia samen met hun band en het koor 'Celebrate' door het land voor een reeks unieke concerten om deze nieuwe cd onder de aandacht te brengen.Tools

NL EN