download MP3 muziek bij AudioBits

Inside Out

Inside Out

Inside Out

www.insideoutmusic.orgGenres: soul/r&b, black gospel,
  • Biografie door Ecovata

Als Inside Out willen we God kennen en Hem bekend maken en streven we er naar om als black gospel koor uit te blinken in kwaliteit. Ons koor bestaat uit 20 jonge vocalisten die begeleid worden door een vaste band. Samen vertegenwoordigen we een breed scala aan culturele en kerkelijke achtergronden.

Inside Out is vanaf 2000 aktief en is sinds dien een veel gevraagde formatie op zowel Nederlandse als Duitse podia. Zo hebben we opgetreden op het Flevo Festival, Opwekking, de Gospel Kirchentag en in verschillende TV programma's zoals de Nationale Bijbeltest, PaPaul, het SBS kerstgala en de EO Jongerendag. In 2003 verscheen onze succesvolle debuut CD 'Let the praise begin', twee jaar later volgde 'Stronger', daarnaast verleenden we ook onze muzikale medewerking aan verschillende andere CD's.
Inmiddels hebben we als Inside Out onze mogelijkheden uitgebreid door Summer Camps te ontwikkelen in (voormalige) risicogebieden en black gospel workshops aan te bieden in Nederland. We zijn er trots op dat we mede door onze verschillende aktiviteiten en onze optredens regelmatig worden omschreven als een toonaangevend en ambitieus black gospel koor.

AlbumsTools

NL EN