download MP3 muziek bij AudioBits

Reyer

Reyer

Reyer

www.reyer-music.comGenres: pop, rock, dance, electronic, hip-hop, soul/r&b, praise/worship, instrumental, kerst,
  • Biografie door Reckords

Opgeroeid in een christelijk gezin en muzikale ouders en familieleden duurde het niet lang voordat Reyer menig muziekinstrument eigen maakte. In zijn thuisgemeente Jonah in Ede werd hij ingezet als aanbiddingsleider en begon met het schrijven van zijn eerste liedjes. Vanaf dat moment ontwikkelde hij zich als songwriter en aanbiddingsleider en werd hij gevraagd op diverse plaatsen om zijn talent in te zetten. O.a. Life@Opwekking als arrangeur, assistent producer en vocals. Maar ook als muzikant voor o.a. Ralph van Manen en op conferenties als ‘Heaven on Earth’ en ‘Opwekking’.

Zijn nummer ‘Ik zie het kruis’ werd in 2013 opgenomen in de Opwekkingsbundel. Reyer: “Muziek is een groot deel van wie ik ben. Het geeft mij alle vrijheid om mijn creativiteit te uiten en mijn gevoel een plaats te geven. Toch is muziek alleen nooit mijn grootste passie geweest.
Voor mij krijgt muziek pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. Als het een middel wordt om iets over te brengen. En voor mij is dat doel mijn geloof in God.”

In het lied Groot is mijn God van dit album klinkt de tekst: “Alles wordt nieuw door Zijn hand; eeuwig licht breekt het duister en kondigt Hem aan”. Reyer: “Ik verlang naar de dag dat onze Heer terugkomt op aarde en dat Zijn licht het duister zal breken. De dag dat we dat eeuwige en licht in Zijn ogen zullen zien.”

De liederen op 'Eeuwig Licht' zijn onlosmakelijk verbonden met zijn geloof; en de plek die dat inneemt in zijn leven. Een leven wat hoogten en diepten kent, overtuiging en twijfel, maar het is bovenal een zoektocht naar het kennen van God. Het spreekt het verlangen van Reyer uit om bij Hem te zijn. Uitgevoerd met eigentijdse en vernieuwende muziek, in samenwerking met onder anderen Pearl Jozefzoon, Kees Kraayenoord en Elisa Krijgsman. Daarmee belooft Eeuwig Licht het meest verrassende album van het jaar te worden.


AlbumsTools

NL EN